menu
Cerrar

TopSealer® 100: en hurtigtjeneste alifatisk polyuretanlakk

Forbedre eksisterende produkter og innovere med de nye vi lanserer på markedet. Det er målet vi har satt oss som et selskap i Topciment® og som vi jobber veldig hardt for å tilfredsstille. I denne sammenhengen, utvider vi vårt utvalg av polyuretanlakker med høy ytelse for mikrosementbelegg.

Vi innlemmer TopSealer® 100, en alifatisk polyuretanlakk som er monokomponent og 100% fast, som utmerker seg med sin flekkresistente egenskap, høy trafikkresistens (selv rullet) og rask igangsetting. En forsegler med stor merverdi som vi er overbevist om at vil være en av favorittene blant profesjonelle applikatorer.

En alifatisk polyuretanlakk egnet for fotgjengertrafikk etter 24 timer

Den raske igangsettingen som TopSealer® 100 tillater, uten at det påvirker den ekstraordinære hardheten den gir til støtten, utgjør en av dens mest fremtredende dyder i forhold til andre av lakkene i TopSealer®-familien. Ventetiden for fotgjengertrafikk er bare 24 timer, noe som letter og fremskynder igangsettingen av store prosjekter som boliger, skoler eller kontorer, blant annet.

I tilfelle av tung trafikk, akselereres også ventetidene opp til 5 dager. En periode som er kortere enn mange produkter på markedet, så denne alifatiske polyuretanlakken er ideell for å utføre en forsegling behandling i områder som parkeringsplasser.

Høye kjemiske motstander og flekkresistente egenskaper

De kjemiske egenskapene til TopSealer® 100 er også eksepsjonelle. Derfor er det ideelt å bruke på gulv i områder utsatt for væskesøl og som derfor må beskyttes mot mulige infiltrasjoner. Det har også den særegenheten at det har høy motstand mot flekker som gjør det til en veldig interessant forsegler som helhet. En alifatisk polyuretanlakk 100% faste stoffer og enkomponent av stor nytte for rom som kafeer eller sykehus.

parking con suelo de microcemento
Parkering med mikrosementbelegg på gulv forseglet med den nye alifatiske polyuretanlakken TopSealer® 100.

Flere fordeler med alifatisk polyuretanlakk TopSealer® 100

Så langt har vi gått i dybden på noen av de essensielle egenskapene til TopSealer® 100, som dens raske igangsetting og dens flekkresistente egenskap. Samt noen av de mest anbefalte anvendelsesområdene for å bruke denne polyuretanforsegleren. Imidlertid stopper ikke dens fantastiske ytelse her. Nedenfor skal vi undersøke andre tilleggsaspekter som gjør denne monokomponent og 100% faste lakk eksepsjonell.

Kort ventetid mellom lag

På samme måte som TopSealer® 100 garanterer rask igangsetting, er tørketiden mellom lagene minimal sammenlignet med andre forseglere. Du trenger bare å la det være mellom 4 og 6 timer mellom hender. Eller det som er det samme. På bare en dag vil gulvet eller veggbelegget som skal dekoreres være helt forseglet, og etter 24 timer kan det tråkkes på uten frykt. Er det ikke fantastisk?

Bemerkelsesverdig motstand mot slitasje og kompresjon

På overflater med middels og høy trafikk, ikke ta sjanser, bruk vår alifatiske polyuretanlakk TopSealer® 100 og dra nytte av dens høye mekaniske motstand. Spesielt tilbyr det en Taber-abrasjonsmotstand på 40,7 mg og en kompresjonsmotstand på > 65 MPa.

Søknadsprosessen forkortes ved at det ikke er noen primer

Agilitet for igangsetting og installasjon. En av de karakteristiske trekkene ved våre TopSealer®-tetningsmidler er at vi for de fleste av dem anbefaler en dobbel forsegling for å øke motstanden de tilbyr. I denne forbindelse kommer vår PreSealer i aksjon. Vel, i tilfellet med denne alifatiske polyuretanlakken er det ikke slik. Primeren går ut av ligningen og dermed multipliseres applikasjonshastigheten og tiden kuttes.

Innvendig eller utvendig, valget er ditt

De alifatiske egenskapene til TopSealer® 100 gir den total motstand mot sollys. Siden det ikke gulner, kan det brukes perfekt på utendørs overflater. Hvor vil du bruke det?

SE TEKNISK FAKTA

Bruksområder for alifatisk polyuretanlakk TopSealer® 100

Det er mange og varierte anvendelsesområder som TopSealer® 100 takler takket være sine formidable egenskaper. Grovt sett er det gyldig for de områdene som krever rask igangsetting, som lider av væskesøl, som er utsatt for betydelig lett og tung trafikk, og som trenger en ekstra hardhet. Det vil si, kontinuerlige gulv både industrielle og dekorative av mikrosement og dekorative selvutjevnende. Applikasjonsområdet er enormt:

- Boliger for bolig

- Parkeringer og parkeringsplasser

- Sykehus og boliger

- Kontorer og biblioteker

- Kafeer og restauranter

- Supermarkeder

- Skoler

Hvordan påføre alifatisk polyuretanlakk TopSealer® 100

Som tidligere nevnt er TopSealer® 100 alifatisk polyuretanlakk veldig enkel og rask å påføre. For å gjøre dette, må fagpersonen bruke en veldig kort hårvalser (mikrofiber) eller alternativt en skumvalser med pore 0/1. Dette skyldes at forbruket må være veldig lavt fordi det er en 100% solid forsegler.

Dette sagt, er det andre hensyn som må tas veldig seriøst hvis du ønsker å bruke denne polyuretanen som en forsegler for en mikrosementbelegg:

- Du må la det tørke mellom 24 og 48 timer etter å ha brukt det valgte mikrosement systemet for å kunne bruke TopSealer® 100.

- Fuktigheten i mikrosement må være under 4% i masse og på overflaten kan den ikke overstige 21º.

- Ikke bruk på gulv med temperaturer under 10ºC eller over 30ºC.

1. Forbered gulvet eller veggen før du påfører lakk

Sørg for at støtten er fast og perfekt sammenhengende, samt fri for fett, støv, dårlig festet materiale, herdevæske og skitt. Hvis det er skader, må de utbedres før bruk av TopSealer® 100.

2. Påfør to veldig tynne lag med TopSealer® 100 lakk

Med en av de to tidligere detaljerte lakkene, fortsett med å påføre 2 strøk med alifatisk polyuretanlakk TopSealer® 100. Sørg for at produktet påføres i veldig tynne lag, da overskridelse av riktig tykkelse kan føre til feil katalyse med påfølgende utseende av uønskede bobler og luftokklusjon.

Aldri, under noen omstendigheter, kan man overskride 70 g/m2 per lag som er den optimale ytelsen for å nyte de tidligere understrekte fordelene. Viktig: det er ikke nødvendig å bruke en primer og derfor brukes ikke PreSealer.

3. Respekter 4-6 timer tørketid mellom strøk

For å sikre riktig beskyttelse fra TopSealer® 100 er det avgjørende å la det være et mellomrom på 4 -6 timer mellom lagene. Til slutt, og til tross for at denne alifatiske polyuretanlakken er ekstremt rask å sette i bruk (24h fotgjengertrafikk og 5 dager tung trafikk), som produsenter anbefaler vi å la forsegleren virke i 7 dager for å oppnå maksimal ytelse. Når det gjelder sliping, er det ikke nødvendig, men hvis du vil, kan du gjøre en veldig mild sliping av det første laget av TopSealer® 100. Hva mer trenger du å vite for å bli fristet til å prøve det?

KJØP NÅ

Prøvetekst: Topsealer lakk for mikrosement kan påføres både innendørs og utendørs, og de er også i stand til å lage sklisikre og vanntette overflater. Vi har alle typer forseglere: vannbasert polyuretanlakk, løsningsmiddelbasert polyuretanlakk, 100% faste to-komponent lakk, akrylpolyuretanlakk og til og med pistolpolyuretanlakk.

Abonner deg på vårt nyhetsbrev

Motta i e-posten din tips for påføring og vedlikehold av mikrosement, de siste trendene og nyhetene om Topciment-produktene.