menu
Cerrar

Vivienda Pla del Real

Walencja, Hiszpania.
Ambau Taller d'Arquitectes.
Zdjęcia: Ambau.

Ta renowacja, przeprowadzona przez Ambau Taller d'Arquitectes, rozpoczęła się od jednego założenia: przekształcenia starego mieszkania z wieloma małymi pokojami i niewielką ilością światła w nowoczesny dom z miejscem na warsztat rowerowy. Gdy rozkład został zaprojektowany, zdecydowaliśmy się na neutralne kolory: białe ściany panelowe z microcement Topciment podłogi dla całego domu. Projekt, w którym chłód, z jakim miał być rezultatem, został przełamany mnogością jaskrawych dodatków, tworząc fantastyczną historię, opowiadającą o życiu i guście jego właścicieli. Zdjęcia autorstwa Ambau.

.
Topciment
Topciment
Topciment
Topciment
Topciment
Topciment
Topciment
Topciment
Topciment
Topciment
Topciment